VEȚI FI GĂSIȚI ÎN
GOOGLE SEARCH
Transformăm vizitatorii în clienții Dvs.
Scopul nostru este ca publicitatea Dvs. să vă aducă venit

Publicitatea contextuală

Ce este publicitatea contextuală?

Navigând în Google, ați observat vreodată anunțuri marcate cu semnul «Anunt»?
Astfel de anunțuri apar atunci când sunteți în căutarea de informație aferentă mărfurilor și/sau serviciilor promovate de anunțurile în cauză. Faptul dat evidențiază avantajul major al publicității contextuale – posibilitatea adresării directe către vizitatorii, care sunt în căutarea produselor/serviciilor, pe care le propuneți Dvs. Totodată, plata se efectuează doar în cazul când vizitatorul a dat click pe anunțul Dvs. Afișarea anunțului pe ecran este gratuită.

 
 

Avantajele publicității contextuale

  • Caracter selectivPublicitatea plătită pe Google este targetată în așa fel, încât anunțurile sunt afișate doar persoanelor interesate de domeniu.
  • Cost optimPlătiți doar pentru utilizatorii care dau click pe anunț și vă accesează site-ul, afișarea anunțului nu vă costă nimic.
  • Rezultate cuantificabileAtât costul cât și efectul rezultat al campaniei pot fi prognozate din timp.
  • Lansarea imediatăDe la începutul efectuării lucrărilor până la momentul lansării campaniei sunt 2-5 zile, moment care va da start apelurilor clienților.
 
 

De ce trebuie să ne alegi pe noi?

 

Transparența
Suntem deschiși în colaborarea cu Dvs. Oferim acces la toate campaniile publicitare, precum și instrumentele de evaluare a eficienței acestora.

Control zilnic
Cel puțin o dată pe zi verificăm eficacitatea campaniei publicitare. Analizăm și perfecționăm anunțurile, rectificăm, la necesitate, mărimea ratei, excludem cuvintele-cheie neeficiente, complementându-le cu altele.

Raportare lunară
Fiecare lună dispuneți de rapoarte cu referire la campaniile publicitare existente, datele cărora permit planificarea strategică a eventualelor promoții și investiții.
 
 
 
 

Costuri

Prețurile aferente creării și plasării publicității prin Google AdWords sunt accesibile. Suma totală spre plată este formată din două componente: bugetul campaniei publicitare și costul serviciilor agenției de publicitate, care constituie 99€ lunar.
 
 
 

DORIȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ?

Contactați-ne la numărul +373 67 676 676
sau solicitați o ofertă – dați click pe butonul din dreapta.
 
 
 

AM COLABORAT CU: