PUBLICITATEA INTERACTIVĂ
BANNERE ȘI ANUNȚURI VIDEO
PE YOUTUBE, GOOGLE, FACEBOOK, INSTAGRAM,
MAIL.RU, ODNOKLASSNIKI, VKONTAKTE ETC.

Publicitatea interactivă

Bannerele publicitare și publicitatea interactivă

Fiece zi, navigând pe site-uri atrageți atenția la diferite imagini atractive, care vă îndeamnă să accesați link-ul afișat. Fiece zi vă întâlniți cu sute de exemple de bannere publicitare ademenitoare.

Nu e de mirare, pentru că bannerele publicitare constituie unul din cele mai populare și eficiente instrumente de marketing, datorită căruia crește vizibilitatea brandului pe internet în rețea, traficul pe site, oferind posibilitatea de a informa vizitatorii despre eventualele promoții.

În ziua de astăzi publicitatea interactivă substituie totalmente publiciatea TV și cea exterioară, datorită creșterii necontenite a utilizatorilor web. Noi putem crea o astfel de campanie publicitară de succes pentru Dvs.

Crește vizibilitatea brand-ului

 

Crează imagine pozitivă

 

Facilitează creșterea cererii de produse

 

Informează despre promoții și reduceri

 

Crește volumul vânzărilor

 
 
 

Tipuri de publicitate interactivă

  • Bannere publicitareConstituie o imagine publicitară statică sau animată, care prin click permite trecerea pe site-ul promovat.
  • Anunțuri video pe YouTubeTip de publicitate cu un nivel înalt de eficiență, întrucât utilizatorul este informat referitor la produsul, serviciul sau compania promovată atât pe canal auditiv, cât și pe canal vizual.
  • Publicitatea pe mobilCea mai bună metodă de a regăsi în utilizator client este atunci când atenția lui este concentrată asupra dispozitivului mobil.
  • RemarketingEste tipul de publicitate «care te urmărește». Cu ajutorul remarketingului, puteți afișa anunțuri pentru persoanele care v-au accesat deja site-ul sau au folosit aplicația Dvs. mobilă.
 

Procedura de lucru

 
1

Selectăm publicul și locațiile de plasare ale publicității în conformitate cu scopurile și posibilitățile clientului.

 
2

Specialiștii noștri în design creează bannere, după care noi executăm setările corespunzătoare și lansăm campania publicitară.

 
3

Efectuăm expertiza eficacității campaniei publicitare și facem rectificările corespunzătoare în vederea creșterii relevanței acesteia.

 
 
 

Costul pentru administrarea publicității

Suma totală spre plată este formată din două componente: bugetul campaniei publicitare și costul serviciilor agenției de publicitate, care constituie 99€ lunar/canal publicitar.

Vă vom ajuta să determinați numărul optim de afișări și să stabiliți suma, pe care o să fie necesar să o transferați înainte de lansarea campaniei publicitare.

 
 

DORIȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ?

Contactați-ne la numărul +373 67 676 676
sau solicitați o ofertă – dați click pe butonul din dreapta.