REALIZAREA WEB SITE-URILOR EFICIENTE
PENTRU LANSAREA ȘI DEZVOLTAREA AFACERII

Creăm și întreținem site-uri corporative,

landing pages, cataloage și magazine online,

folosind cele mai performante tehnologii

Crearea site-urilor

Ai nevoie de venit?

Un website bun, ar pune pe roate afacerea ta!
  • Informarea cliențilorPrin intermediul site-ului puteți anunța la momentul potrivit clienții despre serviciile, promoțiile, lichidările de stoc, noutățile, datele de contact ale companiei.
  • Vânzarea de produse și serviciiSite-ul reprezintă un instrument, cu ajutorul căruia pot fi atrași clienții potențiali și, totodată, simplificată procedura de creare a comenzii.
  • Îmbunătațirea imaginii companieiFaptul că compania dispune de site, câștigă încrederea cumpărătorilor și dovedește a fi deschisă, modernă, însemnată și prosperă.
  • FeedbackCe cred cumpărătorii despre produsele și serviciile Dvs.? Prin intermediul site-ului este posibilă setarea comunicării directe vânzător-cumpărător și recepționarea aprecierilor actuale.
 
 

Oferta noastră

 

Landing page
Instrument de marketing, scopul căruia este vânzarea rapidă a mărfurilor și serviciilor promovate și, totodată, colectarea datelor de contact ale utilizatorilor interesați de domeniu.
 

Site corporativ
Cartea de vizită a companiei pe internet. Familiarizează vizitatorii cu informația de bază despre companie cu privire la activitatea desfășurată.
 

Magazin online
nstrument de neânlocuit în vânzarea cu amănuntul. Un astfel de site facilitează creșterea vânzărilor online și poate juca rolul paginii de destinație a companiei.
 

Promovarea
Vă ajutăm și la promovare! Elaborăm o strategie de promovare în rețelele de socializare, lansăm publicitatea prin Google AdWords.

 

Suport tehnic
Hosting-ul și înregistrarea domain-ului. Găzduim site-ul pe server, efectuăm toate setările corespunzătoare, avem grijă și de securitate.

 

Content marketing
Elaborarea, redactarea și traducerea articolelor conform planului editorial, editarea grafică și încărcarea contentului pe website-ul Dvs.

 

 
 
 

Consecutivitatea desfășurării lucrărilor

  • Analiza a proiectuluiExecutăm studiul afacerii Dvs., analizăm oferta pe piață în domeniul corespunzător. Schițăm ideea generală a proiectului, stabilim funcționalitatea, dinamica site-ului.
  • Proiectare și conceptualizareElaborăm imaginea site-ului. Definim stilul, conceptul de design, structura, metoda de navigare și strategia de management a conținutului.
  • Realizarea tehnicăProgramăm proiectul. Transpunem în viață conceptul de website – programăm, punem în aplicare, adăugăm conținut, testăm, verificăm și, în sfârșit, lansăm!
  • Suport și dezvoltarePromovăm în rețele de socializare, inițializăm publicitatea prin Google AdWords. Efectuăm o analiză minuțioasă. Oferim servicii de conținut și suport tehnic.

 
 

Prețuri

 
COSTUL DE CREAREA UNUI SITEа

Costul site-ului este influențat de anumiți factori. Acesta poate fi comparat cu prețul reparării automobilului: la prima vizită în auto service specialistul vă comunică costul și timpul estimat, necesar pentru diagnosticare și înlăturarea defectelor. Însă, pe parcurs, în dependență de dificultățile, cu care se confruntă, atât costul, cât și timpul necesar, deseori, variază de la estimarea inițială.

Costul creării al unui site începe de la 500 euro. Acesta variază în funcție de volumul sarcinilor propuse.

TERMENUL DE CREAREA A SITE-ULUI

Factorii, care influențează termenul de creare a site-ului sunt determinați de complexitatea sarcinilor și volumul de muncă al agenției. Un alt factor important reprezintă promptitudinea circulării informației esențiale între solicitant și executor.

Termenul de creare și dezvoltare a site-ului se estimează la o lună. Termenul de creare a unor site-uri complexe variază în dependență de polivalența proiectului. Cazual, lucrările de crearea a site-ului sunt îndeplinite în decurs de 10 zile.

PORTOFOLIU

Rezultatul activității noastre