O agenție mică cu o mare experiență în
|

Transformăm bugetul pentru publicitate în comenzi și vânzări

Bobmedia – este o agenție de publicitate online cu 10 ani de experiență în social media și publicitate contextuală, timp în care am ajutat peste 100 de companii să-și dezvolte afacerea.
În munca noastră, ne concentrăm întotdeauna pe rezultatul, exprimat în cifre. Scopul nostru este să asigurăm ca în urma vizualizării publicității dvs., cât mai mulți utilizatori țintă să acceseze site-ul, efectuând conversia necesară: achiziție, comandă sau apel.
Dacă simțiți că este timpul de a face o schimbare: dezvoltarea afacerii, inițierea unei noi afaceri, lansarea unui produs sau serviciu nou - știm cum să o facem mai eficient. Experiența de muncă în diverse domenii de afaceri ne va ajuta să evaluăm corect situația actuală și să alegem direcția potrivită pentru dezvoltarea afacerii dvs.
+248$
+388$
+498$
Soluțiile noastre
Noi creăm publicitate în social media și rețeaua Google, începând cu idee și finisând cu analiza detaliată a rezultatelor obținute. Vom plasa publicitatea exact acolo, unde este publicul țintă – site-uri tematice, anumite canale YouTube, feedul Facebook. Vom crea bannere în formatele necesare și vom seta afișarea publicității utilizatorilor în dependență de interesele acestora. La sfârșitul lunii vom oferi rapoarte oneste și transparente.
Vom prelua rețelele sociale ale companiei dvs.: vom analiza și vom elabora un plan preliminar. Vom dezvolta pâlnia, vom atrage trafic pe site și îl vom transforma în cumpărători. Pentru a face acest lucru dispunem de cunoștințe, instrumente și case-uri.
SMM și publicitatea în social media
Publicitate în motorul de căutare Google
Google – unul dintre cele mai vizitate site-uri din lume și liderul traficului mobil. Prin urmare, nu există nici o îndoială că publicitatea contextuală este o modalitate eficientă de a promova o afacere.
Publicitatea grafică în Rețeaua de Display
Ce ziceți, să afișăm anunțul dvs. în Rețeaua de display Google? Bannerele publicitare sunt arătate utilizatorilor în dependență de interesele acestora. Aveți nevoie să afișați publicitatea iubitorilor de BMW din Cahul cu vârsta peste 40 de ani? O facem.
Anunțuri video pe YouTube
Aveți un video? Perfect! Anunțurile pot fi afișate oricărui public, inclusiv unui restrâns, acesta fiind selectat după sex, vârstă sau interese. Totodată, achitarea se efectuează pentru vizionare. Dacă utilizatorul nu dorește să vizioneze video-ul în întregime, el va apăsa butonul „Skip Ads” și nu veți cheltui niciun leu pentru aceasta.
Retargeting
Vom selecta utilizatorii, care au accesat site-ul dvs. și le vom arăta anunțuri relevante. Putem seta retargetingul pe cei, care au părăsit anumite pagini. De exemplu, pentru a atrage utilizatorii, care au părăsit catalogul sau pagina de comandă. Astfel vom distinge sută la sută publicul țintă.
Auditul campaniei publicitare
Vom determina problemele campaniei publicitare, vom identifica punctele de creștere și vom elabora recomandări. Vom optimiza publicitatea pentru generarea maximă de lead-uri în limita bugetului alocat.
Google Analytics
Online marketingul se bazează pe analiza datelor statistice. Ajutăm companiile să înțeleagă cum a fost utilizat bugetul publicitar și cum să îl gestioneze corect pe viitor.
Elaborare site
Creăm website-uri corporative unice, pagini de destinație, magazine online sau orice alte produse web cu ajutorul Tilda Publishing.
Suport tehnic
După finalizarea dezvoltării site-ului efectuăm mentenanța, modernizarea și întreținerea acestuia. Costul se formează reieșind din cantitatea de muncă necesară pentru îndeplinirea sarcinilor prestabilite.
Vom fi utili, dacă:
Aveți experiență în utilizarea diverselor instrumente de online marketing, dar acestea nu aduc rezultatul dorit.
Lipsește eficiența
Sunteți gata să începeți, dar nu aveți prestabilită strategia de marketing pentru prezența afacerii dvs. online.
Lipsesc rezultatele
Produsul dvs. este bun, dar concurenții au mărit brusc cota pe piață și nu cunoașteți ce să întreprindeți.
Lipsește strategia
Produsul dvs. este bun, dar concurenții au mărit brusc cota pe piață și nu cunoașteți ce să întreprindeți.
Există concurență
Vi se pare că publicitatea dvs. s-a consumat, iar volumul de comenzi și cifra de vânzări confirmă acest fapt.
Lipsesc vânzările
Clienții noștri
Timp de 10 ani, peste 100 de companii din Moldova și din străinătate au încredințat agenției noastre bugetele sale publicitare
Împărtășim cunoștințele
Informație utilă despre publicitatea online puteți găsi pe blogul nostru
Doriți să discutăm
proiectul dvs.?
Relatați-ne mai multe detalii despre afacerea dvs. Completați formularul și în scurt timp vom reveni cu un apel.
Oficiul nostru
V. Alecsandri 97, Chisinau
Trimite mesaj
Sună
Agenție de marketing online
Serviciile agenției
Vom găsi puncte de creștere
pentru afacerea dvs.
SMM
Nimeni nu citește publicitatea.
Oamenii citesc doar ceea, ce îi interesează. Uneori aceasta este o publicitate.
"
Howard Gossage
Copierea materialelor este permisă numai cu indicarea linkului dofollow. În caz contrar, vom depista plagierea și vom depune plângere în Google cu solicitarea blocării ulterioare. Cele bune tuturor.
Toate drepturile rezervate, © 2022
Close
Close
Vadim Bondarev
SMM Manager